160.00 грн 118.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

VOLUME SPRAY від TICO Professional - продукт з допомогою якого можна швидко зробити волосся більш об'ємним і сяючим, забезпечити захист від впливу зовнішніх факторів і дбайливий догляд протягом усього дня. При нанесенні спрею біля коріння або по всій довжині, засіб рівномірно обволікає і збільшує щільність волосся, роблячи його більш густим і міцним. Зменшує пухнастість волосся, але при цьому зберігається об’єм, який тримається протягом всього дня. Ідеально підходить для нормального і тонкого від природи волосся. Легко видаляється з волосся шампунем. Може використовуватися, як доповнення до шампуню VOLUME TWIST.

Особливості спрею:

  • Рекомендується для збільшення обсягу тонкого і слабкого від природи волосся
  • Інтенсивно зволожує, живить, відновлює структуру волосся завдяки вмісту рисових амінокислот.
  • Легко і рівномірно розподіляється по всій довжині волосся, ущільнює його структуру, створюючи легкий природний об’єм без ефекту обважнення.
Тип косметики шампунь для волосся
Лінія лінія спеціального догляду
Об'єм 300 ml
Объем есть, но держится по сравнению с моим предыдущим, украино-болгарским шампунем, значительно меньше. Кроме того, волосы не набирают плотности, оставаясь весьма тонкими. Все же, он мне понравился. Прическа терпимая даже на следующий день. Аромат выше всяких похвал. Давно не встречал на столько шикарного цитруса. Больше всего напоминает по запаху настоящий сок. Аж выпить его хочется. Цена - еще один плюс шампуней этой компании.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: шампунь для об'єму