MEGA SALE 2021

MEGA SALE 2021

Акція закінчилась!З 13 грудня ми запускаємо новорічну акцію Mega Sale - у вас є чудова можливість придбати товари TICO Professional за вигідною ціною, а також отримати хороший подарунок. За покупку будь-якого інструменту ми даруємо фірмовий подарунок. В акції беруть участь всі моделі перукарського інструменту TICO Professional. За покупку фена, плойки, випрямляча або машинки для стрижки Ви гарантовано отримуєте один із подарунків, наприклад, гель для укладання волосся, термозахисний спрей..

Акція Halloween  2020 - TICO Professional

Акція Halloween 2020 - TICO Professional

Halloween 2020Захід сонця починається з 18 годиниЗалітай до нас у магазин після заходу сонця та отримуй "жахливу знижку" на товари улюблених брендів.Використовуй купон з кодом HALLOWEEN та отримуй жахливу знижку при оформлені замовлення. * Акція діє по 31 жовтня..

Металева палітра вiдтiнкiв для оригінального стилю

Металева палітра вiдтiнкiв для оригінального стилю

TICO Professional пропонує колекцiю з 24-х металевих, яскравих, насичених відтінкiв напівперманентного барвника TICOLOR Graffiti для створення недзвичайних фарбувань, які пiдкреслять будь-який стиль!Натхненням для її створення стало сучасне мистецтво графіті - нанесення зображення на стінах, мистецтво самовіраження, мистецтво намалювати своє власне Я. Це своєрідна альтернатива вісловлювання своєї думки. Пиши, малюй, про что хочеш, не боячись порушити будь-які норми и правила, тут немає ніяких та..

TICO PROFESSIONAL ПІДКОРЮЄ НОВІ ВЕРШИНИ

TICO PROFESSIONAL ПІДКОРЮЄ НОВІ ВЕРШИНИ

У липнi 2019 року, у рамках проведення NSM TICO Professional в Буковелi, відбулося командне сходження на найвищу точку України г. Говерла, що сягає 2061 м. Похід на Говерлу – це завжди пригода та випробування, яким можна пишатися!Говерла – це випробування не лише фізичних можливостей, а й подолання себе, випробування духу. Іноді підйом був дуже складний і навіть небезпечний і простіше за все було б повернутися назад, але коли бачиш спини колег, які кинули виклик цій вершині, розумієш що ти не од..

TICO Professional на InterCHARM-Украина 2018

TICO Professional на InterCHARM-Украина 2018

TICO Professional запрошує Вас відвідати наш стенд № 1А-3-5 на міжнародній виставці індустрії краси InterCHARM-Україна 2018. Щоб пройти на виставку безкоштовно, при реєстрації на сайті виставки введіть спеціальний промо-код від нашої компанії - VIKTORIA. Заповнити заявку на отримання безкоштовного запрошення Ви можете за посиланням.Для гостей стенду приготовлені новинки, спеціальні пропозиції для покупки продукції, а так само заплановані майстер-класи зі створення стильного образу за допомогою е..

PREMIER TOUR - всеукраїнський тур барвника NIOTON

PREMIER TOUR - всеукраїнський тур барвника NIOTON

В середині травня, творча команда технологів TICO Professional, відправиться в грандіозний тур по п'яти містах України, щоб розповісти всій Україні про новий професійному барвнику NIOTON.Дати по містах23.05.2017 - Дніпро26.05.2017 - Харків31.05.2017 - Одеса08.06.2017 - Львів14.06.2017 - КиївНа презентації арт-директор Роксана Сотникова поділиться головними перевагами нового продукту і проведе Workshop practice для всіх гостей заходу.Для участі в турі у Вашому місті Вам необхідно заповнити заявку..

Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)