1 370.00 грн 1 233.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Плойка-гофре Volume Crimper Graphite 100220 - це сучасний професійний інструмент для створення прикореневого об'єму і моделювання волосся. З таким крімпером Вам під силу створення будь-яких образів.

Модель функціональна і досить універсальна в застосуванні. Плойка-гофре Volume Crimper Graphite має плаваючі пластини з титановим покриттям в складі якого є алмазна пудра. Завдяки поєднанню таких матеріалів пластини мають підвищену витривалість і стійкість до механічних впливів, відмінне ковзання. Пластини «плавають» у всіх напрямках, що надає додаткову точність при роботі з плойкою, особливо в складних місцях. Так само плаваючі пластини компенсують зайвий тиск на волосся, перешкоджаючи його травмування. Розмір пластин становить 25 x 100 мм, а розмір зубів становить 4 мм в ширину і 2 мм у висоту.

Модель 100219 оснащена електронною системою управління з LCD дисплеєм. Діапазон нагрівання пластин перебувати в межах 130 - 230 градусів, а крок регулювання складає 1 градус. Таким чином, за допомогою даної моделі Ви можете максимально точно підібрати температуру нагрівання пластин в залежності від стану і типу волосся. Це робить плойку універсальною в застосуванні як вдома, так і для роботи.

Варто відзначити, що в моделі реалізована система автоматичного блокування органів управління. Регулювання температури виконується за допомогою спеціального роликового коліщатка, розташованого на бічній стороні корпусу моделі. Як тільки пластини розігріються до заданої температури, коліщатко блокується і температуру неможливо буде змінити випадковим дотиком до нього. Для зміни температури потрібно натиснути кнопку включення. Дана кнопка зміщена в бік від робочої частини, втоплена і має досить тугий хід, тому ніяких ризиків випадкового натискання на кнопку.

Корпус моделі має відмінну ергономіку з округлий дизайн. Замок для фіксації пластин забезпечить більш комфортну експлуатацію і зберігання. Корпус Volume Crimper White має особливість - на верхній частині розташований спеціальний виступ для великого пальця. Він служить певною направляючою для великого пальця і знаходиться на оптимальній відстані для комфортного стиснення пластин. Таким чином, в робочій атмосфері Вам не обов'язково себе візуально контролювати - Ви легко зможете знайти правильне охоплення плойки не дивлячись, на неї.

Модель має м'який довгий мережевий кабель довжиною 2.5 метра і функцією обертання на 360 градусів, що дасть Вам певну ступінь свободи в роботі. Довжина корпусу становить 28 см.

Особливості моделі Volume Crimper Graphite 100220:

  • Титанові пластини з алмазною пудрою
  • Система плаваючих пластин
  • Електронне управління з LCD дисплеєм
  • Система блокування регулювання температури
  • Ергономічний функціональний дизайн
  • Замок для фіксації пластин
  • Розмір пластин 25 x 100 мм
  • Розмір гофре 4 x 2 мм
  • М'який мережевий шнур довжиною 2.5 метра з обертанням на 360 градусів
  • Колір - графіт

Плойка-гофре Volume Crimper Graphite 100220 видео

Покриття титан
Плаваючі пластини так
Ширина нагрівальних пластин 25 мм
Ширина зубів гофре 4 мм
Висота зубів гофре 2 мм
Потужність 45 W
Іонізація ні
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 130-230 C
Терморегулятор електронний
Автовимкнення ні
Довжина шнура 2.5 м
Колір графіт

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: плойка-гофре для прикореневого об'єму, волюм крімпер