1 370.00 грн 1 233.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Серія професійних випрямлячів для волосся ULTRA SLEEK розроблена для максимальної сумісності з різним типом волосся, максимальної гнучкості в роботі і в побуті. Серія складається з трьох моделей з різним типом пластин, щоб Ви могли підібрати саме те, що Вам необхідно для Вашої роботи або Вашого волосся.

У будь-якого майстра існують свої вподобання і потреби в якості інструменту для випрямлення волосся, так само саме, як і у будь-якої жінки, яка використовує випрямляч дома. Саме тому ми розробили різні моделі і з'єднали їх в серію.

Професійний випрямляч для волосся ULTRA SLEEK CERAMIC (100221) - ця класична універсальна модель для тих користувачів, які віддають перевагу керамічним пластинам. У даній моделі застосовується чорна кераміка в складі якої алмазна пудра (технологія Black Diamond). Завдяки такому тандему покриття пластин значно міцніше і витриваліше, краще переносить високу температуру і довговічніше з приголомшливим ковзанням по волоссю. Пластини мають розмір 24 ​​мм в ширину і 100 мм в довжину, а також плаваючу систему, завдяки якій пластини будуть максимально точно підлаштовуватися під будь-яке пасмо волосся і забезпечувати максимальну площу зіткнення. Завдяки цьому процес випрямлення буде більш ефективним і швидким.

Електронне управління з LCD дисплеєм допоможе Вам точно підібрати температуру для Вашого волосся, під будь-які завдання. Гнучка система управління дозволяє вибрати будь-який температурний режим роботи в діапазоні від 130 до 230 градусів з кроком в 1 градус. Таким чином, Ви можете максимально точно підібрати бажану температуру і отримати кращий результат. Регулювання температури здійснюється прокручуванням ролика на бічній стороні корпусу. Щоб не збити випадково вибрану температуру в моделі передбачене автоматичне блокування регулятора.

Чудова ергономіка моделі ULTRA SLEEK PLATINUM (100223), безсумнівно, Вам сподобається. Це дуже зручний корпус, виготовлений і якісних матеріалів з легкою вагою і довжиною 31 см. На верхній частині корпусу розташований невеликий виступ під палець, щоб Ви могли не дивлячись на утюжок легко вибрати оптимальний хват для легкої роботи і здавлювання пластин.

Особливості моделі ULTRA SLEEK PLATINUM (100223):

  • Потужність 45 Вт
  • Плаваюча система пластин
  • Керамічне покриття пластин з алмазною пудрою
  • Замок для пластин
  • Електронний терморегулятор з LCD дисплеєм
  • Автоматичне блокування від випадкового зміни температури
  • Діапазон нагрівання від 130 до 230 градусів
  • Мережевий шнур з обертанням довжиною 2.5 метра
  • Петелька для підвішування
  • Розмір пластин 24 x 100 мм
Покриття кераміка
Плаваючі пластини так
Ширина нагрівальних пластин 24 мм
Довжина нагрівальних пластин 100 мм
Потужність 45 W
Іонізація ні
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 130-230 C
Терморегулятор електронний
Автовимкнення ні
Довжина шнура 2.5 метра
Габарити 310 x 35 x 27 мм
Колір чорний

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Теги: ультра слік