366.00 грн 271.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Лак для волосся екстра сильної фіксації STYLISTICO EXTREME FIX - професійний швидковисихаючий лак для волосся. Дозволяє надійно і надовго зафіксувати зачіску будь-якої складності без ефекту «липкості». Екстремально сильно структурує волосся, не пересушує і не обтяжуючи його. Однорідно розподіляється по волоссю завдяки мікророзпиленню. Не створює «задубівшого» ефекту на волоссі.

Професійний лак для волосся екстра сильної фіксації STYLISTICO EXTREME FIX незамінний для фінішної фіксації укладок та зачісок в салоні краси, а також підкреслення окремих пасом в процесі моделювання. Ідеальний для фіксування волосся у всіх напрямках конкурсних номінацій, в тому числі для зачісок на довгому волоссі. Також може використовуватися при створенні складних зачісок, текстурованих форм і надійної фіксації довготривалого укладання зі збереженням природного вигляду.

Особлива формула лаку захищає волосся від підвищеної вологості і УФ-променів і дозволяє зберегти зачіску навіть у вологу погоду, а пантенол, що входить до складу, зволожує волосся і робить його шовковистим. Надає волоссю природний блиск. Має приємний нейтральний аромат. Легко видаляється з волосся за допомогою гребінця-щітки, не залишаючи нальоту на волоссі. Підходить для всіх типів волосся.

Особливості застосування лаку для волосся екстра сильної фіксації EXPERTICO Extreme Fix

  • добре струснути балон перед вживанням;
  • наносити на сухе волосся;
  • не використовувати лак на мокре волосся перед сушкою феном і розчісуванням;
  • при створенні складних зачісок лак в невеликій кількості розпорошити з відстані 25-30 см на необхідні пасма або ділянки волосся, зробити незначну паузу і продовжити моделювання зачіски. Після завершення роботи розпорошити лак в достатній кількості на готову зачіску;
  • для ефективної фіксації довготривалого укладання лак розпорошити на готову укладку без подальшого моделювання з відстані 25-30 см;
  • для створення текстурованих форм руками або за допомогою гребінця моделювати текстуру, одночасно фіксуючи форму лаком. Лак розпорошувати легкими, швидкими натисканнями з відстані 10-15 см. Після завершення роботи зафіксувати отриманий результат лаком в достатній кількості.
Тип косметики лак для волосся
Об'єм 500 ml
Склад Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Acrylates/Octyl Acrylamide Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Panthenol, Propylene glycol.
Ступінь фіксації 4*екстремальна

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: лак для волосся