1 440.00 грн 1 296.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Вирівнювання і розчісування волосся одним приладом! TICO Professional представляє щипці для вирівнювання волосся 3D BRUSH. Особливістю моделі є дбайливе ставлення до волосся і ефективне вирівнювання.

Щипці 3D BRUSH дуже комфортні у використанні - з цим приладом у Вас не буде відчуттів, що він тягне або дере волосся. Це досягнуто завдяки спеціальній конструкції пластин із зубами які гріються та між якими простягається волосся. Щипці охоплюють волосся з двох сторін, ніжно прогріваючи його і ефективно випрямляючи.

Нагрівальні пластини моделі мають спеціальне антистатичне кераміко-турмалінове покриття, яке забезпечує ідеальне ковзання по волоссю, а також догляд. Негативні іони, вироблені турмаліном, проникають у волосся і бережуть його від втрати вологи, надаючи йому блиску і м'якості.

У моделі 3D BRUSH реалізоване цифрове управління за допомогою LCD дисплея, на якому виводитися інформація про обрану температуру і стану нагріву. Гнучкий температурний режим дозволяє використовувати щипці з будь-яким типом волосся. Модель нагрівається від 150 до 230 °C з кроком в 10 °C. Спеціальна система блокування кнопок не дозволить випадково змінити або вимкнути прилад в процесі роботи. Просто заблокуйте кнопки і насолоджуйтеся комфортним випрямленням з щипцями 3D BRUSH.

Корпус моделі виконаний в стильному матовому корпусі із застосуванням глянцевих елементів. Завдяки шорсткій поверхні, модель надійно сидить у руці, а на поверхні не залишається слідів від пальців. Додає комфорту дуже м'який і довгий шнур живлення з функцією обертання.

Особливості моделі 3D BRUSH (100214):

  • Професійне випрямлення волосся
  • Високоякісне антистатическое кераміко-турмалінове покриття
  • LED дисплей
  • Нагрівання від 150 ° C до 230 ° C
  • Професійний обертовий шнур 2.5м
  • Потужність 55-62W
  • Блокування кнопок
Покриття кераміка-турмалін
Потужність 55-62 W
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 150-230 C
Терморегулятор електронний
Кількість температурних режимів 9
Довжина шнура 2.5 м
Габарити 29 x 5.8 x 4 см
Колір чорний

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: потрійна плойка, 3д вейвер, 100212