173.00 грн 128.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Моделююча паста-крем для укладання волосся STYLISTICO Volume Boost - професійний гнучкий крем для укладання волосся з ефектом «павутинки». Він дозволяє створювати гнучку структуру з сильною фіксацією і природним блиском. Це універсальний продукт, який може використовуватися і для додання прикореневого об'єму, і для моделювання текстури на волоссі, і для створення локонів.

Моделюючий крем для волосся дозволяє формувати рухливу, еластичну текстуру на волоссі будь-якої форми, яка потребує надсильної фіксації (наприклад, для підкреслення природної варіації на довгому волоссі або на «рваних пасмах», де потрібно тільки легке акцентування). Одночасно дає можливість надати текстуру зачіски і створити обсяг біля коріння, при цьому зберігаючи природний вигляд волосся. Паста для укладання волосся може використовуватися для завивки волосся, при цьому створюючи пружні локони. Ідеальна для завершального етапу створення зачіски на будь-якій формі. Чудово підходить для тонкого волосся.

Кремоподібна структура продукту дає можливість наносити і фіксувати зачіски з будь-якими формами. Суміш пантенола і гидрогенизированної касторової олії в складі віск-крему наповнює волосся вологою, згладжуючи і пом'якшуючи його структуру, робить волосся слухняним, м'яким і приємним на дотик, а вітамін B3 захищає від згубного впливу УФ променів.

Паста для укладання волосся не ускладнює волосся, легко змивається або віддаляється за допомогою гребінця-щітки. Володіє приємним нейтральним ароматом.

Особливості застосування моделюючої крем-пасти для укладання волосся STYLISTICO Volume Boost

  • нанести невелику кількість крему на долоні. Легким поплескуванням створити волокна, розподілити на сухе або вологе волосся по всій довжині. Моделювати волосся в будь-якому напрямку для створення текстури;
  • при завивці продукт наноситься на вологе волосся і висушується феном;
  • для завершального етапу створення зачіски продукт наноситься на сухе волосся для формування текстури;
  • при нанесенні на вологе волосся, в разі подальшого укладання феном, дозволяє прибрати «пухнастість» волосся, при цьому не прибираючи обсяг.
Тип косметики паста для волосся
Об'єм 100 ml
Склад Aqua, Paraffinium Liquidum, Beeswax, Paraffin/Synthetic Beeswax, Propylene Glycol, Sorbitol, Hydrogenated Castor Oil, Steareth-2, Steareth-21, Ceteareth - 30, Phenyl Trimethicone, Panthenol, PEG-90M, Niacinamide, Parfum, Disodium EDTA, Imidiazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Limonene, Linalool, Citral.
Ступінь фіксації 3*сильна

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Теги: крем для волосся