523.00 грн 388.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Делікатний, слаболужний лосьйон для завивки з протеїнами шовку, що дозволяє створювати на волоссі обсяг, м'які хвилі і натуральні живі локони. Завдяки збалансованій, м'якій за складом формулі, волосся не втрачає блиск, залишається м'яким і шовковистим на дотик.

Протеїни шовку вбудовуються в структуру волосся, забезпечуючи його еластичність і гладкість, а знижена концентрація лугу дозволяє знизити руйнування ді-сульфідних зв'язків, не перевищуючи 10%! Лосьйон незрівнянний і легкий у застосуванні, волосся зберігає свою еластичність і блиск навіть без застосування додаткових засобів по догляду за волоссям. Для структурування завитків і додаткового догляду досить використовувати 2-х фазний кондиціонер для всіх типів волосся лінії EXPERTICO, який ідеально підходить для завитого волосся! Вплив на волосся і його зовнішній вигляд схожий з сучасною процедурою «карвінг» - довготривале укладання, що забезпечує слухняний обсяг, прекрасну основу під зачіску для самостійного виконання в домашніх умовах, що не вимагає особливих зусиль і натуральних, струмуючих і блискучих локонів.

Можливості: застосовується для пористого, пофарбованого або освітленого волосся. Переважно використовуються коклюшки середнього і малого діаметра.

Протеїни шовку - це легкі білки, з яких складаються шовкові нитки. Вони створюють на поверхні епідермісу найтоншу плівку, яка утримує вологу. Протеїни шовку відновлюють і волосяні стрижні, зміцнюючи їх, захищаючи від втрати вологи і ломкості. Для багатьох шовк знайомий тільки в якості тканини. Однак протеїни цієї дивно речовини виявилися надзвичайно корисними для людського організму. Натуральний шовк, який отримують з тутових шовкопрядів, містить 97% білків і 3% жирів і воску. У їх числі не тільки вітаміни і корисні мікроелементи, а й рідкісні амінокислоти.

Склад. Головною активною речовиною протеїну шовку є суміш пептидів серицина. Також в його складі містяться гліцин, аспарагінова кислота, аланін, тирозин, треонін і аргінін. Все це є сумішшю гідролізованих протеїнів, які можуть утворювати амінокислоти і поліпептиди

Вплив протеїну шовку на волосся і шкіру. Шовкові протеїни здатні проникати всередину пошкодженого волосся, відновлювати і захищати волосся від зовнішнього впливу. Так само добре осідають на поверхні волосся і шкіри, утворюючи легку захисну плівку, практично не обтяжуючи. Завдяки цьому волосся набуває неймовірного блиску, обсягу і еластичності. За рахунок пептидів в протеїнах шовку, забезпечується унікальний розгладжуюючий ефект, зникають дрібні зморшки. Протеїни шовку надають живильний і загоювальний вплив на шкіру, надаючи їй пружність. Вони допомагають загоєнню ран, рубців, розгладження зморшок, регулюють рівень меланіну в шкірі.

Тип косметики лосьйон для хімзавивки
Колір білий перламутр
Можливості застосовується для жорсткого, складнопідрядного натурального волосся. Для накрутки краще використовувати папільйотки або коклюшки різного діаметра 5-12мм, в залежності від бажаного кінцевого результату. Великий діаметр дає великі локони і слухняний обсяг, середній діаметр - натуральні локони, що нагадують за зовнішнім виглядом природньо хвилясте волосся, малий діаметр - пружні завитки, більш рельєфні локони.
Об'єм 1000 ml
Склад Aqua, Ammonium Thioglycolate, Ammonium Bicarbonate, Monoethanolamine, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate-20, Ammonium Hydroxide, Parfum, Polyquaternium-6, Hydrolysed Silk, Pen-tasodium Pentate, Styrene/acrylates Copolymer, Limonene, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropiona, Coumarin, Linalool, Benzyl Benzoaie, Hexyl Cinnamal, Citonellol, Amyl Cinnamal.

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: хімічна завивка, хімзавивка