304.00 грн 225.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Спрей-блиск для волосся STYLISTICO Gloss Chic - це спрей без фіксації для миттєвого додання брильянтового блиску і сяйва всім типам волосся. Вигідно підкреслює стрижку, укладку і зачіску. Надає соковитість натуральному і косметичному кольору волосся, змушуючи його грати і переливатися.

Особливий склад спрея для блиску для волосся STYLISTICO Gloss Chic захищає волосся від вологи, відновлює пошкоджене і сухе волосся, зміцнюючи його і запобігаючи сплутуванню. Згладжує поверхню волосся. Надає захисну дію при використанні електроінструментів, полегшує розчісування і знижує електризування.

Вітамін Е і УФ-фільтр в складі продукту захищають волосся від негативного впливу навколишнього середовища (сонячних променів і тепла) і підвищеної вологості. При регулярному застосуванні спрей блиск перешкоджає вигорянню волосся і сприяє підвищенню стійкості косметичного кольору.

Спрей-блиск для волосся STYLISTICO Gloss Chic не жирний, не ускладнює і не склеює волосся протягом цілого дня. Забезпечує контроль над пухнастістю волосся. Рекомендований до застосування на сухому і пошкодженому волоссі. Має легкий нейтральний запах. Завдяки концентрованому складу, продукт має економічну витрату: для досягнення ефекту достатньо 3-4 розпилення по всій довжині волосся. Спрей блиск для волосся не вимагає змивання.

Особливості застосування спрею-блиску для волосся EXPERTICO Gloss Chic

  • перед використанням струснути флакон;
  • розпорошувати з відстані 25-30 см на готову зачіску або укладання. Не прочісувати і не змивати;
  • при нанесенні миттєво надає глянсовий блиск волоссю, який зберігається протягом тривалого часу;
  • може використовуватися в салоні краси і в щоденному домашньому догляді.
Тип косметики спрей-блиск для волосся
Об'єм 150 ml
Склад Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat, Disiloxane, Trimethylsilylamodi-methicone, Tocopherly Acetate, Benzyl Alcohol, Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium, Tosylate, Benzyl Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol Stearate, Hexyl Cinnamaldehyde, Parfum.
Ступінь фіксації 0*відсутня

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Теги: блиск для волосся