Акція закінчилась!

З 13 грудня ми запускаємо новорічну акцію Mega Sale - у вас є чудова можливість придбати товари TICO Professional за вигідною ціною, а також отримати хороший подарунок. За покупку будь-якого інструменту ми даруємо фірмовий подарунок. В акції беруть участь всі моделі перукарського інструменту TICO Professional.


За покупку фена, плойки, випрямляча або машинки для стрижки Ви гарантовано отримуєте один із подарунків, наприклад, гель для укладання волосся, термозахисний спрей або стильна сумка. За придбання інструментів серії Glamour Magic ми приготували подарунки. Купуючи фен, Ви отримуєте велику стильну сумку. За покупку випрямляча ми даруємо сумку-косметичку, а за кожну плойку - сфірмову косметичку-термокилимок.

Також в акція поширюється і на косметику TICO Professional. При покупці косметики на суму вище 500 грн - Ви отримуєте в подарунок фірмову мочалку, а якщо сума замовлення косметики буде понад 1000 грн, ми подаруємо Вам чудовий білий рушник.


*Зверніть увагу! Кількість подарунків обмежена. Якщо на момент замовлення потрібного подарунка не буде, менеджер запропонує Вам заміну.

Коментарі 0