335.00 грн 248.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Мус для укладки волосся екстра сильної фіксації STYLISTICO EXTREME FIX - професійний щільний, густий мус для надання об'єму волоссю, фіксації динамічних форм і створення креативних укладок.

Не склеює і не ускладнює волосся. Ідеально підходить для укладання волосся всіх типів і створення об'ємних зачісок. Має екстра сильну фіксацію і надійно фіксує зачіску. Може використовуватися на сухому і на вологому волоссі.

Мус для волосся легко наноситься і покриває волосся еластичною плівкою, яка робить його пластичним і податливим без обважнення. Комплекс для особливого догляду в складі мусу для волосся додає волоссю об'єм, шовковистість, еластичність, природний блиск, полегшує розчісування, а також нейтралізує статичний заряд волосся.

Продукт має приємний нейтральний аромат. Не залишає слідів на волоссі і легко видаляється з волосся за допомогою гребінця-щітки.

Особливості застосування мусу для укладки волосся STYLISTICO Extreme Fix

  • добре струснути балон перед вживанням;
  • для додання обсягу нанести невелику кількість продукту руками на прикореневу частину вологого (не мокрго) волосся. Укласти волосся за допомогою фена, направляючи потік повітря від кінців до коренів;
  • для моделювання зачіски і фіксації локонів розподілити рівномірно по всій довжині вологого волосся невелику кількість продукту. Після цього приступити до укладання.
Тип косметики мус для волосся
Об'єм 300 ml
Склад Aqua, PVP, VP/VA Copolymer, Butane, Isobutane, Propane, Lauramine Oxide, Polyquaternium-4, Propylene glycol, Imidazolidinyl Urea, Parfum, PEG-12 Dimethicone, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Ступінь фіксації 4*екстремальна

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Теги: мус для волосся