300.00 грн 222.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Лак для волосся сильної фіксації STYLISTICO Volume Boost - професійний швидковисихаючий аерозольний лак для волосся. Дозволяє надійно і надовго зафіксувати динамічну довготривалу укладку без ефекту «липкості». Володіє сильною, але рухомою фіксацією, яка дозволяє волоссю зберегти свою гнучкість і природну динамічність. Не пересушує і не ускладнює волосся. Однорідно розподіляється по волоссю завдяки мікророзпиленню.

Незамінний продукт в щоденній салонної практиці при створенні природного, динамічного укладання та фінальних штрихів зачіски (виділення окремих пасом, створення скуйовдженого волосся, покладеного руками або за допомогою дифузора). Професійний лак для волосся сильної фіксації STYLISTICO Volume Boost зручний для створення конкурсних робіт в технічній номінації, в тому числі і на довгому волоссі. Текстура продукту дозволяє опрацьовувати образ на різних стадіях його готовності і дає можливість вносити доповнення і зміни в зачіску.

Особлива формула лаку захищає волосся від підвищеної вологості і УФ-променів і дозволяє зберегти зачіску навіть у вологу погоду, а пантенол, що входить до складу, зволожує волосся і робить його шовковистим. Надає волоссю природний блиск. Має приємний нейтральний аромат. Легко видаляється з волосся за допомогою гребінця-щітки, не залишаючи нальоту на волоссі. Підходить для всіх типів волосся.

Особливості застосування лаку для волосся сильної фіксації EXPERTICO Volume Boost

  • добре струснути балон перед вживанням;
  • наносити на сухе волосся;
  • розпорошити лак з відстані 25 см на готову укладку легкими, швидкими натисканнями, продовжуючи моделювати форму;
  • для додання обсягу нанести лак на прикореневу зону волосся, опустивши голову вниз;
  • наносити на сухе волосся;
  • розпорошити лак з відстані 25 см на готову укладку легкими, швидкими натисканнями, продовжуючи моделювати форму;
  • не використовувати лак на мокре волосся перед сушкою феном і розчісуванням.
Тип косметики лак для волосся
Об'єм 500 ml
Склад Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Acrylates/Octyl Acrylamide Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Panthenol, Propylene glycol.
Ступінь фіксації 3*сильна

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: лак для волосся