198.00 грн 147.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Маска для сухого і пошкодженого волосся EXPERTICO - це спеціальний продукт призначений для відновлення сухого і пошкодженого волосся між відвідинами салону краси. Маска випускається в двох варіантах фасування по 300 і 500 мл.

Особливості маски для сухого і пошкодженого волосся EXPERTICO

  • Не ускладнює і не "зажирняє" волосся.
  • Містить активні компоненти (гідролізований колаген, кератинові амінокислоти, екстракти насіння сафлору і солодкого мигдалю), які інтенсивно зволожують і зміцнюють структуру волосся, полегшують розчісування, надають слухняність волоссю і надають природний блиск.

Особливості застосування маски для сухого і пошкодженого волосся EXPERTICO

  • Нанести на чисте вологе волосся, розподіливши по всій довжині, не зачіпаючи коріння. Залишити на 5-10 хвилин. При глибокій реконструкції волосся можна час витримки збільшити до 15-20 хвилин, додатково застосувавши шапочку і тепло. Ретельно змити теплою водою.
  • Рекомендується до застосування 1-2 рази в тиждень.
  • При необхідності продукт можна доповнити рідкими кристалами EXPERTICO або 2-фазним кондиціонером EXPERTICO для більш сильного ефекту відновлення волосся.
  • У літню пору і для відпочинку на морі рекомендується доповнювати 2-фазним кондиціонером EXPERTICO для захисту волосся від УФ.
Тип косметики маска для волосся
Лінія для сухого та пошкодженого волосся
Об'єм 500 ml

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: маска для волосся