418.00 грн 347.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Класичний освітлювальний порошок BLONDer призначений для всіх технік мелірування, освітлення і декопіровання волосся. Освітлює до 4 рівнів, м'яко видаляючи пігмент з волосся, мінімально пошкоджуючи його структуру.

Основа порошку це збалансована формула освітлюючих компонентів з доглядом. При змішуванні з окислювальною емульсією OXIgen дає пастоподібну суміш, яка розподіляється рівномірною плівкою по волоссю.

Містить анти-жовті і анти-мідні пігменти які перешкоджають появі небажаного жовтого відтінку. Гуарова камідь (речовина отримується з горохового дерева), що входить до складу порошку дозволяє при змішуванні з окислювачем отримати м'яку однорідну консистенцію.

Особливості застосування освітлювального порошку BLONDer

  • Рекомендоване співвідношення для стандартних технік освітлення і мелірування 1 частина освітлювального порошку BLONDer + 2 частини окисної емульсії OXIgen (3%, 6%, 9%, 12%).
  • При відкритих техніках освітлення (без фольги) рекомендується розведення освітлювального порошку з окиснювачем у співвідношенні 1: 1. Для технік декопіровання рекомендується розведення освітлювальної пудри з окиснювачем від 1: 3 до 1: 5 (BLONDer: OXIgen).
  • Окиснювачі OXIgen 12% з освітлювальним порошком BLONDer рекомендується застосовувати лише при відкритих техніках освітлення і без контакту зі шкірою голови.
  • Рекомендується застосування освітлювального порошку BLONDer з окисними емульсіями OXIgen для стійкої інтенсивної крем-фарби TICOLOR.
Тип косметики пудра для освітлення
Об'єм 500 г
Склад До складу блондера входять традиційні для таких препаратів інгредієнти для відбілювання волосся. Відмінна властивість - (ultramarines) синій пігментний барвник. У своєму складі вже має матируючий при освітленні анти - жовтий пігмент, що дає більш холодні натуральні природні відтінки при освітленні.

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: TICO Professional