1 670.00 грн 1 503.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Професійне гофре TICO Professional Laser Ion Crimper Graphit (100224) це новітня модель в графітовому кольорі з приголомшливими можливостями та інноваціями. Вдале поєднання графітового і платинового квітів додає моделі витонченості і преміального вигляду - з таким інструментом Ви не залишитеся без уваги.

Модель оснащена рухливими пластинами з титановим покриттям і технологією Platinum Diamond. Наявність алмазного пилу в складі титанового покриття дозволяє підвищити стійкість пластин до високих температур і стирання покриття. Завдяки природним властивостям титану, гофрування волосся буде швидким і ефективним. Яскравий платиновий відблиск пластин зробить Вашу роботу цікавою і притягне увагу Вашого відвідувача. Крок між рубцями гофре становить 5.5 мм, але форма гофре має більш гострі зуби. Завдяки цьому ефект гофре виходить більш вираженим і чітким. Розмір пластин становить 110 x 24 мм, що дозволить за один раз змоделювати великий обсяг волосся.

Laser Ion Crimper Graphit має цифрове управління з LCD дисплеєм, на якому відображається вибраний режим роботи пристрою. Регулювання температури здійснюється покроково з інтервалом в 10 градусів і знаходиться в діапазоні від 130 до 230 градусів за Цельсієм. Пластини нагріваються дуже швидко (до 200 градусів за 15 секунд), а контроль температури здійснюється за допомогою електроніки, яка дозволяє підтримувати максимально точну температуру в процесі роботи з пристроєм.

Корпус новинки має добре округлену форму. Розташування елементів управління дуже вдале, а спеціальна конструкція кнопок не дозволить випадково скорегувати температуру нагрівання. Варто відзначити, що модель комплектується професійним дуже м'яким 2.5 метровим шнуром з обертанням на 360 градусів. Система блокування щипців дозволяє зафіксувати пластини для зручного транспортування, а так само для зменшення ризиків отримати випадковий опік. Температура завжди відображається на LCD дисплеї з зеленим підсвічуванням.

Особливості моделі Laser Ion Crimper Graphit (100224):

  • Потужність 40 Вт
  • Рухливі пластини з титановим покриттям технологією Platinum Diamond
  • Крок гофре становить 5.5 мм
  • Цифрове управління з LCD дисплеєм
  • Регулювання температури від 130 до 230 градусів
  • М'який шнур довжиною 2.5 метра і обертанням
  • Система іонізації Laser Ion
  • Замок для пластин
  • Габарити: 310 x 35 x 27 мм
Покриття титан
Плаваючі пластини так
Ширина нагрівальних пластин 24 мм
Довжина нагрівальних пластин 110 мм
Ширина зубів гофре 5.5 мм
Висота зубів гофре 2 мм
Потужність 40 W
Іонізація так
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 130 - 230 C
Терморегулятор електронний
Автовимкнення ні
Довжина шнура 2.5 метра
Габарити 310 x 35 x 27 мм
Колір графіт
Здравствуйте. Спасибо за рекомендацию и быструю доставку. Гофре понравилось, хороший шаг волны. Делает классный объем, держится до мытья головы. Температуру держит отлично (тестировала при помощи спец. термометра).
TICO Professional
Дякуємо Вам!
Всем привет)))
Как заведено у нас у девушек, прямые завить, кудрявые выпрямить, но никто не отказывался от объема
Мои волосы достаточно пушистые, но не у корней, поэтому я решилась заказать гофре-утюжок. Выбрала я этот утюжок, опираясь на размер зубчиков. Так как я до этого я заказывала утюжок-гофре (маленький, розовый), но он оказался каким-то детским, мои волосы он чуть сминал, объема я от него никакого не получила.
+Вес утюжка не тяжелый, в руке удобно держать
+ размер зубчиков
+ можно регулировать температуру
+ быстро нагревается
+ вращается шнур
TICO Professional
Дуже дякуємо за відгук, раді що ви задоволені!
Свои деньги отрабатывает отлично. Делаю раз в неделю, для разнообразия или когда лень мыть голову, объём получается всегда и держится с утра до вечера! Ручка не нагревается, удобно держать в руке. Покупкой довольна
TICO Professional
Вдячні Вам!
Дуже сподобалося, гафре робить ідеально, довго тримається, і якісна хвиля. Дуже зручно при використанні є кнопка щоб включати і виключати і зайвий раз не витягувати з розетки. Регулюється температура. Замовлю ще один, для сестри! Дякую!
TICO Professional
Дякуємо Вам!
Брав на подарунок. Швидко нагрівається. Зручна у використанні. Дружина задоволена,а якщо дружина задоволено то я теж задоволений :)
TICO Professional
Дякуємо за відгук
Утюжок супер,я делаю объём на прикорневой зоне по всей голове!!!Очень довольна выбором!!! Эффект держится долго!!!Быстрая доставка!!!
TICO Professional
Дякуємо за відгук!

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: плойка-гофре, лазер іон крімпер титаніум, tico lazer ion