1 670.00 грн 1 503.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

TICO Professional представляє свою плойку-гофре - модель Laser Ion Crimper 100209. Це професійна плойка-гофре яка не має аналогів серед електроінструментів для волосся, за допомогою якої Ви зможете моделювати своє волосся як Вам завгодно.

Модель дозволяє створювати ефект гофре з невеликим кроком рубців (5.5 мм). Дуже показовим для подібного виду плойок є наявність системи Laser Ion, яка є дуже потужним генератором негативних іонів. Завдяки цій системі, в процесі роботи з пристроєм, волосся насичується негативними іонами, які генерує спеціальна лазерна гармата. Завдяки такій системі іони поширюються в вигляді променя і ефективно насичують волосся у всій робочій поверхні пластин. Система Laser Ion допомагає зберегти вологість волосся і отримати відмінний блискучий ефект гофре з мінімальною втратою для здоров'я волосся.

Модель має рухливі нагрівальні пластини з керамічним покриттям. Крок між рубцями гофре становить 5.5 мм, але форма гофре має більш гострі зуби. Завдяки цьому ефект гофре виходить більш вираженим і чітким. Розмір пластин становить 110 x 24 мм, що дозволить за один раз змоделювати великий обсяг волосся.

Laser Ion Crimper Titanium має цифрове управління з LCD дисплеєм, на якому відображається вибраний режим роботи пристрою. Регулювання температури здійснюється покроково з інтервалом в 10 градусів і знаходиться в діапазоні від 130 до 230 градусів за Цельсієм. Пластини нагріваються дуже швидко (до 200 градусів за 15 секунд), а контроль температури здійснюється за допомогою останньої електроніки, яка дозволяє підтримувати максимально точну температуру в процесі роботи з пристроєм.

Корпус моделі має добре округлений форму. Розташування елементів управління дуже вдале, а спеціальна конструкція кнопок не дозволить випадково скорегувати температуру нагрівання. Варто відзначити, що модель комплектується професійним дуже м'яким 2.5 метровим шнуром з обертанням на 360 градусів. Система блокування щипців дозволяє зафіксувати пластини для зручного транспортування, а так само для зменшення ризиків отримати випадковий опік. Температура завжди відображається на LCD дисплеї з зеленим підсвічуванням.

Особливості моделі Laser Ion Crimper Titanium (100209):

  • Потужність 40 Вт
  • Рухливі пластини з керамічним покриттям
  • Цифрове управління з LCD дисплеєм
  • Регулювання температури від 130 до 230 градусів
  • М'який шнур довжиною 2.5 метра і обертанням
  • Система іонізації Laser Ion
  • Габарити: 310 x 35 x 27 мм
Покриття кераміка
Плаваючі пластини так
Ширина зубів гофре 5.5 мм
Висота зубів гофре 2 мм
Потужність 40 W
Іонізація так
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 130 - 230 C
Терморегулятор електронний
Автовимкнення ні
Довжина шнура 2.5 метра
Габарити 310 x 35 x 27 мм
Колір чорний

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Супутні та схожі

Теги: плойка-гофре, Laser Ion Crimper (100209), tico lazer ion