1 820.00 грн 1 638.00 грн
Мережа представництв по Україні

Дніпро, Київ, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Черкаси, Кривий Ріг, Івано-Франківськ, Вінниця


Гарантія на модель

12 місяців

Доставка по Україні

Нова Пошта або кур'єр

Професійний паровий стайлер Cachalot SPA - це справжня знахідка для швидкого і безпечного випрямлення пом'ятого і кучерявого волосся. Завдяки інноваційним технологіям, стайлер за лічені хвилини здатний ідеально випрямити Ваше волосся, зберігаючи його здоров'я і надаючи йому м'якості.

Головною особливістю стайлера є наявність технології холодної пари UtlraSonic Cool Mist, завдяки якій волосся зберігає свою вологу під впливом високої температури. Таке рішення дозволяє дуже швидко і максимально безпечно випрямити волосся. Для використання стайлера з парою Вам знадобиться дистильована вода. Модель має знімний картридж для води з фіксатором. Для поповнення води Ви можете зняти картридж або використовувати спеціальну піпетку, яка йде в комплекті з приладом.

Керамічне покриття нагрівальних пластин з чорної кераміки володіє неймовірним ковзанням по волоссю. Модель має дві пластини з зубами для ефективного випрямлення і прогрівання волосся з усіх боків. Таке рішення дозволяє максимально швидко вирівнювати волосся з мінімальною кількістю прочісувань. Після випрямлення волосся стайлером Cachalot SPA, волосся стає м'яким і дуже слухняним, прибирається пухнастість волосся, а Ваша зачіска або укладання виглядає бездоганно. Конструкція зубів пластин виконана таким чином, що дозволить використовувати стайлер навіть з самим густим волоссям з максимальною легкістю. Додатковий ряд нейлонових щетинок по периметру пластин служить для захисту користувача від випадкового дотику до пластин, а так само для допомоги в розплутуванні волосся під час прочісування.

Модель має цифрову систему управління з LCD дисплеєм, на якому відображаються всі параметри для вибраного режиму роботи. Регулювання температури пластин виконується в діапазоні від 120 до 230 градусів з кроком регулювання 5 градусів. Це дозволить використовувати модель з будь-яким типом волосся, в незалежності від його стану. Модель має систему блокування кнопок від випадкового натискання і кнопку відключення пара для використання стайлера як термогребінця.

Ергономічний дизайн корпусу моделі з мінімальним набором елементів управління дуже зручний в експлуатації. Корпус виконаний з якісного екологічного пластику з лакованим покриттям. Модель має замок для фіксації щипців в складеному вигляді, а також поворотний м'який шнур живлення довжиною 2 метри.

Особливості моделі Cachalot SPA (100217):

  • Швидке, безпечне та ефективне випрямлення волосся
  • 2 в 1 - спа-випрямляч і терморасческа
  • Керамічні нагрівальні елементи
  • Функція холодного пара Ultrasonic Cool Mist
  • LCD дисплей для контролю температури
  • Регулювання температури від 120 до 230 C
  • Сумний контейнер для води з фіксатором
  • Можливість відключити пар
  • Система блокування кнопок від випадкового натискання
  • Обертається шнур живлення довжиною 2 метри
  • Потужність 65 Вт

Щипці Cachalot SPA 100217 видео

Покриття кераміка
Потужність 65 W
Макс. температура нагрівання 230 C
Діапазон температури нагрівання 120-230 C
Терморегулятор електронний
Кількість температурних режимів потрібна гнучкість
Довжина шнура 2 м
Габарити 32 x 58 x 45 мм
Додатково технологія холодного пару Ultrasonic Cool Mist
Колір білий

Відгуків поки що немає.

Ще не було питань.

Теги: кашалот спа, паровий стайлер, щипці для випрямлення волосся